Ontdek Visuall  /  visie

Visuall Nieuws

Het laatste nieuws over Visuall.

Visuall nieuws »

Visuall modules

Lees meer over de nieuwste modules.

Download documentatie »

Visuall brochure

Lees meer over Visuall in onze productbrochure.

Download brochure »

Visuall is geboren vanuit de behoefte aan een multi-dimensionale visualisatietool waarin onderlinge relaties vastgelegd kunnen worden. Het pakket is bedacht en ontwikkeld door ervaren procesanalisten en juristen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Visuall reeds ingezet wordt door diverse financiële instellingen, verzekeraars en overheidsorganisaties.

Kennis moet spreiden

Informatie over processen en procedures zit overal in de organisatie en moet voor iedereen beschikbaar zijn. Een volledige blauwdruk van een organisatie bevat bijvoorbeeld kennis van business consultants, procesarchitecten, juristen en financiële specialisten. Om de drempel zo laag mogelijk te houden, heeft Visuall een zeer gebruikersvriendelijke interface gekregen, en is het programma erg compact.

Visualiseren kun je leren

Hoe intuïtief het werken met Visuall ook is, we laten u natuurlijk niet aan uw lot over. Visuall bv leert u en uw medewerkers alle kneepjes van het pakket tijdens een korte cursus in uw bedrijf. Daarbij passen wij de opzet en inhoud van de cursus graag aan de wensen van uw organisatie aan.

Stel uw vraag

Heeft u vragen over Visuall, Visuall bv, of wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat het ons weten!

Stel uw vraag »