Ontdek Visuall  /  onder de loep

Visuall Nieuws

Het laatste nieuws over Visuall.

Visuall nieuws »

Visuall modules

Lees meer over de nieuwste modules.

Download documentatie »

Visuall brochure

Lees meer over Visuall in onze productbrochure.

Download brochure »

Uw omgeving vraagt van u dat u flexibel en klantgericht bent. Daarom wilt u snel veranderingen kunnen aanbrengen in uw organisatie. Visuall helpt u daarbij door u realtime inzicht te geven in de consequenties van een verandering. Ongeacht de aard van de verandering.

In Visuall worden modellen gemaakt die inzicht geven in de complexiteit en samenhang van bijvoorbeeld wet- en regelgeving, processen, IT-systemen en actoren. Veel organisaties hebben of krijgen te maken met veranderende wet- en regelgeving, bedrijfsprocessen of IT-voorzieningen die complex zijn en ingebed moeten worden in de organisatie. Visuall geeft u het overzicht waarmee u tot inzicht kunt komen. Strategische, tactische en operationele beslissingen kunnen hierdoor sneller en beter gemaakt worden. Dit overzicht toont u de functionaliteiten en mogelijkheden van Visuall .

Inzicht

Visuall kenmerkt zich door onderlinge koppelingen, afhankelijkheden en dwarsverbanden in een eenduidig model op te stellen. Er wordt gedetailleerd inzicht gecreëerd in hoe de verschillende bedrijfsaspecten met elkaar acteren. Dit maakt Visuall de ideale tool voor wetsanalyse, procesanalyse en verandermanagement. Welke aspecten u modelleert en hoe gedetailleerd u dat doet, laten we geheel aan u over.

Ontwikkelingen

Visuall bv blijft doorontwikkelen aan Visuall op basis van wensen van gebruikers, trends, en behoeftes uit de markt. Visuall bv heeft de expertise in huis om snel te ontwikkelen en Visuall nog krachtiger te maken.

Stel uw vraag

Heeft u vragen over Visuall, Visuall bv, of wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat het ons weten!

Stel uw vraag »